Mahrez: Ne znam jesmo li najbolji, ali dovoljno smo dobri da osvojimo Ligu prvaka

"Ovo je pravi trenutak"

Mahrez: Ne znam jesmo li najbolji, ali dovoljno smo dobri da osvojimo Ligu prvaka

E. Škorić

Manchester City je ostao bez šansi da bude prvak Engleske ponovo, pa su sve snage usmjerene ka Ligi prvaka.

City ima 25 bodova zaostatka za vodećim Liverpoolom, ali trenutno je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa, mada svejedno činjenica je da će Redsima pripasti titula. City, pak, ima želju da napokon osvoji Ligu prvaka.

Građani su u prvom susretu osmine finala Lige prvaka pobijedili Real Madrid s 2:1 i to u gostima, ali revanš nije odigran zbog spomenutog prekida sezone, mada se ti mečevi očekuju u osmom mjesecu.

Zvijezda Cityja Riyad Mahrez smatra da je tim sada potpuno spreman da dođe do samog kraja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da je pravo vrijeme za osvajanje Lige prvaka. Imamo sjajnu momčad, sjajnog menadžera, imamo sve, pa ije ovo dobar trenutak. Ne znam da li smo najbolji, ali dovoljno smo dobri da osvojimo trofej", rekao je Mahrez, pa je dodao:

"Liga prvaka je teška, svi je žele osvojiti, pa će to biti velika borba. Dugo je bilo bez nogometa, ali prilagodili smo se i sada se vraćamo treninzima. Trenirali smo i kod kuće. Malo po malo, bit ćemo u pravoj formi. Jedva čekam vidjeti moje saigrače i trenera nakon toliko vremena".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi