Mahrez: Nisam ni znao da Leicester ima fudbalski tim

Zvijezda Lisica iznenadila navijače svojom izjavom

Mahrez: Nisam ni znao da Leicester ima fudbalski tim

E. Čaušević

Fudbaler Leicestera Riyad Mahrez izjavio je da je prije mislio da Leicester ima samo ragbi tim.

Zvijezda Leicestera Riyad Mahrez iznenadio je je navijače ove ekipe sa svojom izjavom. Mahrez je ove sezone jedan od najboljih igrača Lisica, kluba za koji prije nije znao ni da postoji.

"Moram da budem iskren, nisam znao da Leicester ima i fudbalski tim, mislio sam da samo imaju ragbi tim. Nisam čuo za njih jer sam samo pratio Premiership, a oni su bili u nižim ligama. Malo me i sramota toga", rekao je Mahrez.

Reprezentativac Alžira otkrio je da je za klub prvi put čuo kada je dobio ponudu da potpiše za Leicester. Mahrez se dotakao i tekuće sezone u kojoj je Leicester prava senzacija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo odličnu sezonu i nadam se da ćemo nastaviti igrati u ovom ritmu. Do kraja je sve moguće", dodao je Mahrez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi