Mahrez se konačno vraća na treninge Leicestera

Prenosi Sky Sport

Mahrez se konačno vraća na treninge Leicestera

Alžirski fudbaler Riyad Mahrez danas će se vratiti na treninge Leicester Cityja.

Situacija između Mahreza i Lisica bila je u pravom haosu posljednjih 10-ak dana i to nakon što ovaj klub nije htio da ga pusti u Manchester City za 60 miliona eura.

Mahrez je silno želio otići tokom januarskog prelaznog roka, a u Cityju je vidio sjajnu opciju. Ipak, sve je propalo zbog Leicestera koji je navodno htio čak 90 miliona eura za svog igrača. Nakon okonačnja prelaznog roka Mahrez je bukvalno nestao i niko u klubu nije znao gdje se on nalazi. Alžirac se nije pojavio ni na jednom treningu od tada i propustio je dvije utakmice, ali čini se kako se konačno smirio i da je spreman vratiti se.

Kako prenosi Sky Sport, Mahrez bi se ovog jutra ponovo trebao pojaviti na treningu svog kluba i trebao bi igrati utakmicu u subotu protiv Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Mahrez je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 24 utakmice u Premiershipu i postigao je osam golova uzisto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi