Mahrez uzeo mobitel od navijača i gledao da li je bio penal za Manchester City

Snimak pokazao i Guardiolinom pomoćniku

Mahrez uzeo mobitel od navijača i gledao da li je bio penal za Manchester City

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja jučer su poraženi u gostima protiv Liverpoola (3:1) u derbiju 12. kola engleskog Premiershipa.

Redsi su u velikom derbiju ponovo očitali lekciju Guardiolinom timu i na kraju zasluženo slavili sa 3:1. Liverpool sada ima osam bodova više od Cityja i nalazi se na odličnom putu da konačno nakon 30 godina osvoji titulu prvaka Engleske.

Domaći su poveli već u šestoj minuti kada je sjajan gol postigao Fabinho. 2:0 na semaforu bilo je već u 13. minuti, a ovaj put Brava je savladao Mohamed Salah.

Nakon toga iz Cityja su tražili penal nad Sterlingom, ali sudija se nije oglašavao. Mahrez je potom uzeo mobitel jednog od navijača koji je bio pored klupe, te je pokazao Guardiolinom pomoćniku spornu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi