Fudbalska poslastica na otvaranju 23. kola Bundeslige: Šest golova, pet priznato, VAR, preokret...
FOTO: EPA

Sjajna utakmica

Fudbalska poslastica na otvaranju 23. kola Bundeslige: Šest golova, pet priznato, VAR, preokret...

Haris Zilić

Sjajan meč na otvaranju 23. kola Bundeslige odigrali su Mainz i Bayer Leverkusen.

Konačan rezultat je glasio 3:2 za domaćine u veoma sadržanoj utakmici.

Poveli su gosti u 35. minuti golom Shicka na asistenciju Demirbaya, a 0:1 je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku prvi do slavlja dolaze domaćini. Martin je prelijepim golom u 57. minuti poravnao na 1:1, a tri minute kasnije domaćinima je poništen pogodak Onsiwa nakon pregledavanja VAR-a.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Igrala se 74. minuta kada su gosti iz Leverkusena došli do novog vodstva. Za 1:2 pogodio je Alario na asistenciju Diabya.

Domaćini se nisu predavali i u 84. minuti Boetius pogađa za 2:2, a totalni preokret i konačnih 3:2 postavlja Ingvartsen golom u 88. minuti u utakmici koja može dobiti odličnu ocjenu kod svih fudbalskih zaljubljenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti