Mainz traži pomoć: "Kloppe, vodi ga odavde"

Nemaju rješenje za Wernera

Mainz traži pomoć: "Kloppe, vodi ga odavde"

Na Twitter kanalu Mainza pojavila se zanimljiva objava nakon poraza od RB Leipziga.

Ako neko u Bundesligi ne leži Mainzu, onda je to definitivno Leipzig. Gledajući zadnje četiri utakmice Bikovi su zabili Mainzu nevjerovatnih 20 golova, a golijada nije izostala ni minule sedmice kada su odigrali meč 27. kola Bundeslige.

Od pet pogodaka (5:0) tri je postigao fantastični Timo Werner koji je još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najboljih napadača i zašto je vrijeme da napusti Bundesligu. Tome se, uostalom, nadaju i u Mainzu.

Nakon što ih je Werner još jednom 'terorizirao', iz Mainza su na Twitteru objavili poruku upućenu treneru Liverpoola Jurgenu Kloppu.

"Kloppe, možeš li već jednom da ga odvedeš?", pisalo je u objavi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Klopp je na početku svoje trenerske karijere nekoliko godina radio u Mainzu.

Top Komentari

Sloboda
Hahahhahaha neviđena glupost
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi