Majstorija Parrotta koja je ugasila nade Zmajića

Perfektno izveden slobodnjak

Majstorija Parrotta koja je ugasila nade Zmajića

Kadetska selekcija Bosne i Hercegovine je jučer završila svoj nastup na Evropskom prvenstvu u Engleskoj porazom od Irske.


Zmajići su u sve tri utakmice grupne faze ostavili srce na terenu. Ipak, ovaj put to nije bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale.

Jučer je našoj selekciji bila potrebna pobjeda nad vršnjacima iz Irske kako bi došli do plasmana u nokaut fazu. Ipak, Irci su bili bolji i na kraju slavili pobjedu rezultatom 2:0.

Semafor je sve do 68. minute pokazivao 0:0, gol bi približio Erbezove momke na korak do četvrtfinala, ali je onda Troy Parrott ugasio sve nade naših kadeta.

Mladi ofanzivac Irske je majstorski izveo slobodnjak i ostavio našeg inače sjajnog golmana Kačavendu nemoćnim.

Pogodio je tako Parrott 12 minuta prije kraja za 1:0, da bi Idah u sudijskoj nadoknadi, kada je već bilo jasno da će naša selekcija ostati bez četvrtfinala, postavio konačnih 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi