Maksimović: Odlična su ekipa, ali bez mana sigurno nisu

Vezni fudbaler Slobode za SportSport.ba

Maksimović: Odlična su ekipa, ali bez mana sigurno nisu

E. Dindić

Važan susret očekuje izabranike Gradimira Crnogorca u subotu, kada im na megdan dolazi sjajna ekipa Širokog Brijega. 

Fudbaleri Slobode nakon utakmice u Mostaru gdje su poraženi minimalnim rezultatom, na svom terenu u subotu dočekuju ekipu Širokog Brijega.

Tim povodom za SportSport.ba govorio je Saša Maksimović vezni fudbaler tima sa Tušnja, od kojeg će u subotu sigurno mnogo zavisiti igra Slobode.

"Dali smo sve od sebe, ali nekada jednostavno nedostaje i sportske sreće u fudbalu. Imali smo odličnu šansu preko Dženisa Beganovića da smo to zabili ubjeđen sam da bi utakmica otišla u drugom smjeru. Moramo što prije to zaboraviti i okrenuti se idućoj utakmici protiv Širokog Brijega koja je izuzetno važna za nas", rekao je Maksimović te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Široki je fenomenalna ekipa, da su i oni imali sportske sreće sigurno je da bi imali više bodova na svom kontu. Međutim, sigurno je da i oni imaju mane koje ćemo probati da iskoristimo te da u subotu upišemo nova tri boda"

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Teško da mozete nauditi Sirokom, ali nikad se ne zna
2 1
Mustafa
Oni sugurno imaju mana ali vi nemate ništa dobro ! Sloboda ne samo da je velika mana nego je i velika rupa! Popićete najmanje tricu od Širokog i budite sretni da nebude još. Niste vi za Premijer lige, federalna je vaš maksimum.budite sretni da iduće sezone i iz nje ne ispadnete. Aferim !
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi