Maksimović potpisao: Za Radnik me vežu lijepe uspomene

Novo ime u Bijeljini

Maksimović potpisao: Za Radnik me vežu lijepe uspomene

Dejan Maksimović danas je i zvanično postao prvo pojačanje FK Radnik.

U bijeljinskom klubu su prethodnih dana tragali sa igračem koji će moći nadomjestiti neigranje Dušana Martinovića, a izbor je na kraju pao na Maksimovića kojem je ovo ujedno i povratak u redove Radnika.

Maksimović je danas u klupskim prostorijama stavio potpis na ugovor s Radnikom, vjerujući pritom da će opravdati povjerenje i pokazao se kao pojačanje.

"Nakon tri godine se vraćam u Radnik. Za ovaj klub me vežu lijepe uspomene, osvojio sam Kup BiH i RS, nakon čega sam otišao u Mladost, potom u Istru i Zemun. Učinit ću sve da opravdam povjerenje, da pomognem klubu u kojem se uistinu osjećam kao kod kuće", kaže Maksimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prethodnoj polusezoni Maksimović se noseći dres Zemuna nije pretjerao naigrao, odigrao je samo tri susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi