Maksimović: Samo pobjeda dolazi u obzir

Vezni igrač Radnika o meču sa Travnikom

Maksimović: Samo pobjeda dolazi u obzir

D. Vejo

Fudbaleri Radnika u narednom kolu će na svom terenu u Bijeljini dočekati ekipu Travnika, koji je uvijek neugodan protivnik.

Bijeljinci u naredno kolo ulaze nakon poraza u Zvorniku od tamošnje Drine, minimalnim rezultatom (1:0). Izabranici Slavka Petrovića u meč sa Travnikom ulaze samo s jednim zadatkom, a to je pobjeda.

"Ekipa Travnika je uvijek nezgodan protivnik. Imali su malih trzavica u posljednje vrijeme ali to ne osporava činjenicu da igraju dobro. Mi smo spremni. Izgubili smo u prošlom kolu i sada moramo dati sve od sebe kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ne smijemo dozvoliti kiks. Kako ja, tako i moji saigrači smo spremni i željno iščekujemo da se pokažemo pred svojom publikom. Pobjeda je jedino što dolazi u obzir", rekao je za SportSport.ba vezni igrač Radnika, Dejan Maksimović.

Meč između Radnika i Travnika igra se sutra od 16.30 sati u Bijeljlini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi