NK Travnik: Oglasit ćemo se u narednim danima

Asim Fazlić o krizi

NK Travnik: Oglasit ćemo se u narednim danima

Samir Mlaćo

Raskid saradnje sa šefom stručnog štaba Darkom Vojvodićem i četvoricom fudbalera Mariom Mornarom, Seadom Hadžibulićem, Danijelom Ćulumom i Milošem Bakračom stvorio je veliku buru u nogometnom klubu Travnik.

Svi nabrojani već su napustili Pirotu, ali su u izjavama za medije veoma žestoko kritikovali čelnike kluba iz Travnika, istakavši da se ne radi o ljudima kojima je mjesto u NK Travnik, ali niti bosanskohercegovačkom fudbalu.

Za to vrijeme sa Pirote se ne oglašavaju, ali jučer su imenovali novog šefa stručnog štaba Borisa Gavrana.

Gotovo svi mediji u našoj zemlji na sve način pokušavali su doći do čelnika ovog kluba, ali to nije bilo moguće. Za SportSport.ba danas je svoj komentar na posljednja dešavanja dao predsjednik Upravnog odbora NK Travnik Asim Fazlić. 

Iako su optužbe četvorice igrača bile veoma teške, Fazlić je djelovao  ljubazno i nije želio uzvratiti na isti način.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nazovite direktora kluba. Ja sam samo predsjednik Upravnog odbora, donesena je takva odluka i klub će se oglasiti saopštenjem za javnost. Postavili smo novog trenera, a Uprava će se sastati sutra ili prekosutra i tada ćemo izdati saopštenje", kazao je Fazlić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije