3

Komentari (3)

Viper20
cek,ko ce odma otici u United,Liverpool ako moze u manji klub da se razvije i posle ode da bude starter..
Lenox
Zasto bi izabrao United, kad ce tamo doziviti toksicnu atmosferu, uvrede i kritike ako doda pogresan pas ili opuca pored gola. Igro bi mozda 500 minuta ukupno u sezoni. Vamo ima zagarantovano mjesto u prvih 11 i imati ce priliku da se razvija u manjoj sredini, sto je najbolje za mladog igraca. Mudro i pametno. Svakako ce kasnije doci ponuda velikana kad se razvije. Nije budala da leti samo za parama. Da hoce ovako i ostali mladi razmisljati. Prvo karijera pa lova. A nije da cemo tamo gladan ostat.
Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.