Novi poraz Uniteda na tržištu: 18-godišnja nada izabrala Palace ispred Manchestera!

Ni njega nisu uspjeli da dovedu

Novi poraz Uniteda na tržištu: 18-godišnja nada izabrala Palace ispred Manchestera!

E. Ganibegović

Manchester United i dalje je jedini klub iz engleske Premier lige koji ovog ljeta nije ozvaničio nijedan ulazni transfer.

Sada su Crveni đavoli doživjeli još jedan poraz na transfer tržištu jer ih je odbila 18-godišnja nada engleskog fudbala, Malcolm Ebiowei.

On je iz Derby Countyja prešao u Crystal Palace, a kako je prenio Fabrizio Romano već je obavio ljekarske preglede i potpisat će ugovor do ljeta 2027. godine.

Ebiowei je bio velika želja novog trener Uniteda Erika ten Haga, no sada će se morati okrenuti drugim rješenjima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United će nedvojbeno biti razočaran što nisu uspjeli nadmašiti londonski klub u trci za talentovanog mladog igrača, ali se lako mogu iznijeti argumenti da Vieirina ekipa nudi puno bolji put do minutaže za Ebioweija.

Iako Vieira prije njega može koristiti igrače kao što su Wilfried Zaha, Michael Olise, Eberechi Eze i Jeffrey Schlupp, Ebiowei bi i dalje mogao dobiti dosta dobru minutažu pod francuskom ikonom koja se nije bojala iskoristiti mlade talente prošle sezone kada su Eaglesi zauzeli 12. mjesto.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paulax
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
2 4
Viper20
cek,ko ce odma otici u United,Liverpool ako moze u manji klub da se razvije i posle ode da bude starter..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi