„Malene“ sa tri nove igračice

Mladi Krajišnik se pojačao

„Malene“ sa tri nove igračice

Uoči nastavka takmičenja u regionalnoj ligi za košarkašice (WABL ligi) banjalučki Mladi Krajišnik osvježio je svoje redove sa tri nove igračice.

Riječ je o Smiljani Ivanović (1989. godište, 178 cm) bivša kadetska i juniorska reprezentativka Srbije koja je proteklu polusezonu odigrala za Crvenu Zvezdu iz Beograda (trener Slađan Ivić), a prije toga četiri sezone nastupala za novosadsku Vojvodini.
Novi član „malenih“ je Jovana Milovanović (1982, 170) koja je nosila dres beogradskog Radivoja Koraća, a najduže je (šest godina) igrala za beogradski Partizan. Jedno vrijeme provela je i u Grčkoj, Mađarskoj te Crnoj Gori.

Konačno, treće pojačanje je Svetlana Stanić koja je i prošle sezone nastupala za Mladi Krajišnik, a minulu sezonu provela je u srbijanskom Kovinu.
Od pomenutih pojačanja Uprava i kluba pokušaće ukomponovati tim koji bi u regionalnoj ligi popravio blijed utisak sa početka sezone, a u domaćem takmičenju pokušao odbraniti naslov pobjednika Kupa BiH te „pomrsiti“ račune Željezničaru u Prvenstvu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.