Maletić otišao kod Zolotića u Roeselare

Pronašao novi klub

Maletić otišao kod Zolotića u Roeselare

Bivši mladi bh. reprezentativac Marko Maletić pronašao je novi angažman u Belgiji. 

Nakon što je proteklu sezonu proveo u Lommel Unitedu, belgijski mediji su prenijeli kako je ovaj 23-godišnji napadač rođen u Beogradu potpisao za KSV Roeselare u kojem ga je dočekao Nermin Zolotić. 

Maletić je s ovim drugoligašem potpisao ugovor na tri sezone i pojačat će konkurenciju u napadu, a novom klubu će se priključiti početkom jula. 

Maletić je prošle sezone u 26 ligaških utakmica postigao četiri gola i upisao isto toliko asistencija. Prošao je gotovo sve omladinske selekcije BiH, a kroz karijeru je još igrao u Holandiji za Excelsior, Oss, Utrecht (U19) i Graafschap (U17), te u Njemačkoj za drugi tim Stuttgarta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi