Mourinho: Svi znaju ko je Ronaldo, ali i šta je Real Madrid

Posebni komentarisao odlazak Ronalda

Mourinho: Svi znaju ko je Ronaldo, ali i šta je Real Madrid

Slavni portugalski trener Jose Mourinho komentarisao je prelazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

Podsjetimo, Ronaldo je prije 10-ak dana za oko 100 miliona eura dres Madriđana zamijenio dresom Stare dame iz Torina, a taj transfer je šokirao fudbalski svijet.

Mnogi smatraju da bi Ronaldo, obzirom da je zvanično najbolji igrač svijeta, mogao mnogo nedostajati Realu, ali Mourinho nije jedan od njih.

"Svi znaju ko je Cristiano Ronaldo, ali također svi znaju šta predstavlja Real Madrid. Naravno, uvijek će vam nedostajati igrač poput Ronalda, ali Real Madrid je veći od bilo kojeg igrača i može se nositi s tim", rekao je Mourinho pa se osvrnuo na novog trenera Madriđana Juliena Lopeteguija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim mu mngoo sreće. Znam ga 21-22 godine. Dobar čovjek, dobar trener. Želim mu sve najbolje", poručio je Posebni.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi