Mogao je ''zalediti' Mostar i Sarajevo u samo četiri dana

"Mali opasan k'o plin" u centru pažnje: Tako blizu, a tako daleko od potpunog junaka

12

Komentari (12)

Sejo1979
Nema cim zvaljp.dodje u zelju i pocinju sudijske namjestaljke pa sve sto je osvojio u svojoj karijeri je pomocu sudija i osvojijo to i ptice na grani znaju
Zenicanin
jel ovo narucen clanak haha
Bit ce gusto bit ce 0:2
Bez osvrta o spornoj situaciji Siniša Stevanovic je nevidjena panjčina kojem vec odavno nije mjesto u Želji.Onako pustit da mu pobjegne igrac moze dozvoliti samo neinteligentan i limitiran igrac na drugu ligu.A daleko najveci kreten je Mladen Veselinovic kojeg se Željo morao rijesiti u paketu sa Asimom.Pa vise je Veselinovic stete nanio klubu sinoc nego citava odbrana za pola godine.
Ters
Navijam za Želju, i nema veze sto smo trebali dati 5 golova, a ne 1, ali ovo je bio čist penal.
Ende
Već sada se moze govoriti o neregularnom prvenstvu. U redu su sudijske greške, potkradu se .. ali kad se to desi u 89oj minutu i kada je penal ocigledan kao onaj sinoc .. to vise nisu greške, to su djela sa predomisljajem da se utiče na konačan ishod utakmice. Jadno da jadnije ne može (Y)
BlueBoys
Kod nas se ne potkrada sudijska greska ima par sezona od momenta kada je Zrinjski uzeo titulu iz nepostojeceg penala...nesto mi se tada nisi bunio...:) cak ni kada je Rahmanovic laktajuci igraca nastimao go...:)
AmirTenk
Biznismen iz Sjedinjenih Americkih Drzava ogorcen namjestanjem utakmica (FOTO)(VIDEO)(KAMIONI)
koki
Zato ga ***** baljic i ostavio na klupi da nebi pomrsio račune njegovom Želji
ayd
penaltik kao suza
dragonicas
Pa zar vam ne dosadi vise se zalit yebo vas penal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.