Malić: Atmosfera u Proleteru je sjajna

Žele nastaviti s dobrim igrama

Malić: Atmosfera u Proleteru je sjajna

M. Jakovljević

Proleter iz Dvorova imao je lošu jesen  u Drugoj ligi RS, grupa istok. U klubu su odlučili da se na proljeće krene ozbiljnije, angažovanije, kako bi se što prije popravio položaj na tabeli.

U proljetnom dijelu to se dosad obistinilo. Ekipa igra kao preporođena, posebno na domaćem terenu. Redaju se pobjede i ekipa se kreće prema  zlatnoj sredini.

"Angažovali smo u zimskoj pauzi i nekoliko pojačanja(Grabež, Vanovac, Lazić, Dupor). Pripreme su dobro sprovedene. Atmosfera u klubu i oko kluba je dobra, što nas sve raduje. U proteklom kolu pobijedili smo tradicionalno neugodnog rivala,  Mladost iz Bogutovog Sela.  I u narednim susretima želimo nastaviti dobrim igrama", kaže Slaviša Malić trener Proletera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi