Rukometaš BiH pred Švedsku

Malinović: Neće nam biti lako, ali ćemo dati maksimum

E. Čaušević

Reprezentacija BiH u rukometu za nekoliko dana igra prvu utakmicu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Švedske.

Bh. rukometaši su u prethodna dva dana odigrali dvije prijateljske utakmice protiv Crne Gore, te su upisali dvije pobjede. Ovo su posljednje pripremne utakmice pred meč sa Švedskom koji se igra 12. juna u gostima.

"Mislim da nismo nešto najbolje odigrali protiv Crne Gore. Najvažnije je da smo se istrčali, eto slavili smo u obje utakmice podigli smo samopouzdanje i ostalo je sada da se spremimo za Švedsku", rekao je Malinović, te dodao:

"Neće nam biti lako protiv Švedske. Mi ćemo dati sve od sebe da napravimo što bolji rezultat. Nemamo neke šanse, ali ćemo se potruditi da iskoristimo i te minimalne šanse koje nam daju. Naša prednost su borbenost i istrajnost, te to što se svi borimo maksimalno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi