"Poginut ćemo za državu koja rukometu ne daje ama baš ništa"
Foto: Klix.ba

Dejan Malinović se obratio navijačima

"Poginut ćemo za državu koja rukometu ne daje ama baš ništa"

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine je večeras u Mejdanu savladala Litvaniju i tako pobjedom spustila zavjesu na uspješne kvalifikacije.

Naredni izazov koji slijedi našim rukometašima je baraž, koji će dati odgovor na pitanje hoćemo li Bosnu i Hercegovinu ponovo gledati na Svjetskom prvenstvu.

Najbolji strijelci u pobjedi protiv Litvanije (31:22) bili su Nikola Prce i Dejan Malinović sa po pet pogodaka, a drugi navedeni se nakon završetka susreta obratio fanovima i navijačima putem svog Facebook profila.

Malinović je pružio javnu podršku selektoru Draganu Markoviću, kojem je istekao ugovor, a poslao i poruku koja je oduševila sve.

Krenut ću redom. Prvo mnogo HVALA najboljoj rukometnoj publici na svijetu iz kultne dvorane Mejdan u Tuzli. Završene su...

Posted by Dejan Malinović on Sunday, 17 January 2016

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi