Selektor bh. kadeta pred Srbiju

Malkočević: Ako se već opraštamo, neka to bude časno

E. Škorić

Selektor kadetske reprezentacije BiH Sakib Malkočević isitče da je, ako ništa, bitno da se časno oprostimo od Eura.

Poslije dva poraza u prva dva kola šanse bh. kadeta svedene su na minimum. Ipak, postoji ta nada da ćemo dobiti Srbiju s dva razlike, a da će Njemačka biti bolja od Irske, što bi nam donijelo prolaz među osam.

"I poslije dva poraz mi smo u igri i sve je do nas. Odigrat ćemo najbolje što možemo. Pokazali smo protiv Irske da možemo i ako ponovimo drugo poluvrijeme i protiv Srbije, ne treba brinuti. Neće biti lako, oni su ispred nas, ali moramo da odigramo najbolju utakmicu. Volio bih samo da ponovimo drugo poluvrijeme protiv Irske", rekao je Malkočević za SportSport.ba, dodavši:

"Dokle god postoje šanse, borit ćemo se, a ako ne uspijemo, treba se časno oprostiti".

"Protiv Njemačke je bilo teško igrati u ovakvom ritmu, ali protiv Irske smo pokazali da možemo. Irska i Srbija su na našem nivou. Ako moramo da se oprostimo od Evropskog prvenstva, onda moramo da se oprostimo na pravi način", istakao je selektor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi