Malo im je jedan: Liverpool dovodi još jednog Lovrena?!

Konkurencija im je Celtic

Malo im je jedan: Liverpool dovodi još jednog Lovrena?!

Liverpool bi u narednom periodu mogao svoju ekipu pojačati još jednim Lovrenom.

Ovoga puta, na meti Reddsa nalazi se Davor, mladi fudbaler Dinama i zvijezda hrvatske reprezentacije sa Svjetskog prvenstva za igrače do 17 godina.

Ukoliko se čelnici Liverpoola uspiju dogovoriti za Zdravkom Mamićem, Davor će se pridružiti svom bratu Dejanu, koji na Anfieldu nastupa od 2014. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Liverpoola, za mladu nadu hrvatskog fudbala ozbiljno se interesuje i Celtic, koji je ovog ljeta već poslovao sa Dinamom, kada je kupio Jozu Šimunovića.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.