Malo je nedostajalo da Brozović smijeni De Boera

Nevjerovatan promašaj

Malo je nedostajalo da Brozović smijeni De Boera

Da je Inter kojim slučajem jučer izgubio od Torina, Frank de Boer bi bio primoran napustiti Giuseppe Meazzu. 

Milanski klub je na kraju slavio rezultatom 2:1, a sve dok Icardi u finišu utakmice nije pogodio za pobjedu, etiketu tragičara je nosio Brozović. 

Brozović je promašivao sve što je mogao, a najozbiljniju šansu je imao u 66. minuti. Icardi ga je poslužio pred golom, ali Brozović je iz nevjerovatne pozicije pogodio ravno u leđa protivničkog igrača i propisno se osramotio. 

Sasvim sigurno bi ovaj promašaj koštao De Boera otkaza da se Icardi nije ukazao i pobrinuo da ne bude iznenađenja. Ipak, obzirom kakav je tretman imao, možda bi mu promašaj i ne bi teško pao.

Potražite više informacija na temu Serie A:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti