Malo nedostaje da Liverpool i Barca postignu dogovor

Montoya ide na Anfield?

Malo nedostaje da Liverpool i Barca postignu dogovor

Edmir Škorić

Liverpool i Barcelona sve su bliže dogovoru prema kojem bi Redsima pripala prava na ugovor Martina Montoye.

Britanski Metro piše da je Liverpool na pragu dovođenja Montoye, kojeg bi engleski klub platio 8.8 miliona eura Kataloncima.

Desni bek Barce, koji nije u prvim planovima trenera Luisa Enriquea, itekako je potreban Brendanu Rodgersu i na Anfieldu rade na tome da ubrzo završe posao.

Španski nogometaš bi konkurirao Glenu Johnsonu na poziciji desnog beka. Špancu ide u prilog i to što Johnson ne igra često zbog povreda, pa bi u dresu Liverpoola vjerovatno dobio pravu šansu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I ono što vrijedi spomenuti, u Liverpoolu je nekoliko Španaca i Montoya bi se vjerovatno lako adaptirao u novu sredinu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.