Mignolet: Sada smo fokusirani na FA kup

Redsi žele u polufinale

Mignolet: Sada smo fokusirani na FA kup

Edmir Škorić

Liverpoolu je FA Cup sada najbitniji pošto se u prvenstvu naašao na sedam bodova zaostatka za prve četiri pozicije.

Porazi od Manchester Uniteda i Arsenala Redsima su uveliko pokvarili planove, obzirom da klub želi da igra Ligu prvaka. Ostaje im sada nada da će osvojiti FA kup.

Pred njima je ponovljanje meča protiv Blackburna u srijedu i ako pobijede, igrat će u polufinalu protiv Aston Ville. Problem momčadi Brendana Rodgersa predstavlja činjenica da u Blackburnu neće igrati suspendovani Steven Gerrard i Martin Škrtel, te Emrce Can.

“Znali smo da su nam jako važne utakmice protiv Uniteda i Arsenala. Morali smo osvojiti bodove, ali nismo i zato smo jako razočarani”, kazao je golman Simon Mignolet dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

“FA kup je sada naš jedini fokus. Ovo je jako bitno natjecanje. Znamo šta nas očekuje i što želimo. Jednostavno nam nema druge nego da uradimo sve da se plasiramo u polufinale, pa onda da idemo do kraja”.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.