Mamić iz Međugorja poslao poruku Modriću: Večeras mi se u Parizu trebaš zahvaliti!
Mamić otvoreno odgovarao na pitanja novinara

Maminjo održao press konferenciju

Mamić iz Međugorja poslao poruku Modriću: Večeras mi se u Parizu trebaš zahvaliti!

S. Mlaćo

Zdravko Mamić je danas u Međugorju održao još jednu press konferenciju, te otvoreno odgovarao na pitanja navijača. Mamić se nalazi u bjekstvu u našoj zemlji, s obzirom da je u Hrvatskoj osuđen na šest i pol godina zatvora.

Osim o aferi u kojoj je osuđen otvoreno je popularni Maminjo govorio i o nogometnim temama, a dotakao se i Luke Modrića koji bi večeras trebao postati vlasnik čuvene Zlatne lopte, te tako prekinuti dominaciju Cristiana Ronalda i Lionella Messija.

"Kad Luka Modrić primi nagradu u Parizu. On bi danas trebao reći zahvaljujem se obitelji, roditeljima i čovjeku koji je napravio najviše za moj razvoj", kazao je Mamić, te dodao.

"Zaslužio sam da mi se kaže - hvala ti tvorče ovog čuda od hrvatskog nogometa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Upravo je Mamić bio glavni 'krivac' za odlazak Modrića iz Dinama u Tottenham, nakon što ga je prethodno odnjegovao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi