Vinicius od sada zna ko je glavni šef u Realu
Očito je Brazilac pretjerao kada je malo ismijavao jedan potez Modrića na treningu, pa je Hrvat pokazao ko je gazda u ovom timu i ko se tu za šta pita

Modrić mu je imao šta reći

Vinicius od sada zna ko je glavni šef u Realu

Edmir Škorić

Odlaskom Cristiana Ronalda, Luka Modrić je uz Sergija Ramosa postao jedan od glavnih 'šefova' u svlačionici Real Madrida.

Zbog svega što je napravio, Modrić svakako ima pravo da bude lider u Real Madridu i da se postavi tako. Ponekad Hrvat ne pokazuje znakove liderstva, no katkad ipak navuče mantil šefa, pa očita lekciju nekom od mlađih kolega.

Tako je došlo do sitnih iskrica na zadnjem treningu Reala, a Luka se okomio na mladog Brazilca Vinicius Juniora.

Modriću se nije dopalo slabo zalaganje Viniciusa, pa je talentovanom Brazilcu odlučio da očita lekciju i da mu narodski rečeno očita bukvicu.

Vinicius se na sve nasmijao, a onda je Modrića naravno to iznerviralo. Na kraju je čak zakačio malo i ramenom mladog kolegu, a prethodno o tome razgovarao i sa Marcelom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rimke
jazavac hrvatski
6 13
izvoristine
Pa to je demek naj igrac svijeta. Izgleda da ovdje jaje kokos uci
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi