Mamić: Izgubio sam svijest, ni sada mi nije dobro

Oglasio se nakon napada

Mamić: Izgubio sam svijest, ni sada mi nije dobro

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić jučer je napadnut u Bolu na Braču.

Do incidenta je došlo kada je Mamiću s leđa prišla nepoznata osoba i nakon kraćeg verbalnog okršaja ga udarila šakom u glavu, a od siline udarca je odletio u more. 

Mamić je u razgovoru za Sportske novosti ispričao šta se zapravo dogodilo.

"Sve je bilo normalno, a onda mi je u jednom trenutku doletio neki čovjek s leđa i udario me šakom u glavu. Nisam tražio liječničku pomoć, iako se nisam osjećao dobro, a ne osjećam se dobro ni sada. Vjerujem da će sve biti u redu. Boli me glava, a jednom trenutku sam izgubio i svijet. Na sreću, ljudi su me spasili i izvukli iz mora", kazao je Mamić koji je na Braču slavio rođendan brata Stojka. 

Mamiću ovo nije prva neugodnost koju je doživio u Dalmaciji. Navijači Hajduka jednom prilikom su mu u Trogiru jahtu zalili bojom... 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi