Mamić je sa zadatkom stigao u Banoviće, ali odlazi razočaran
Pokušao je lično stupiti u kontakt sa ocem Ajdina Hasića, ali mu to nije pošlo za rukom

Ni Maminjo nije uspio...

Mamić je sa zadatkom stigao u Banoviće, ali odlazi razočaran

Ne stišava se bura oko Ajdina Hasića, mladog bh. fudbalera koji je, po još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, nedavno raskinuo ugovor sa Dinamom iz Zagreba.

Priča koja dolazi iz hrvatskog kluba glasi da je porodica Hasić dobila dva ugovora (o raskidu i novi ugovor), ali da je njegov otac potpisao samo ugovor o raskidu i tako svog sina učinio slobodnim igračem.

S druge strane, Hasići tvrde da Dinamo laže, da klub nije oštećen i da je pustio mladog fudbalera. Oni tvrde i to da ga je Dinamo odlučio vratiti tek kada je za Ajdina interes pokazao Real Madrid.

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić jučer je izjavio da se "ovakav gaf Dinamu nikad ne bi dogodio da je on u klubu", a već danas se iz Međugorja zaputio ka Banovićima.

Maminjo je odlučio da lično pokuša ispraviti grešku i da stupi u kontakt sa Ajdinovim ocem, koji se optužuje da je prevario Dinamo. Međutim, Mamić se nazad vraća razočaran i neobavljenog posla.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Istina je da sam bio u Banovićima. Otišao sam do rudnika u kojem radi Ajdinov otac. Ljudi su me sjajno dočekali ispred rudnika, kontaktirali su oca, javio se i kazao mi da će doći na razgovor. Međutim, nakon deset minuta je nazvao kazavši da mu je odvjetnik Radić zabranio bilo kakvu komunikaciju sa mnom", rekao je Mamić za Sportske novosti, te dodao:

"Očito se radi o klasičnoj prevari. Dinamo je u najboljoj vjeri postupao gospodski, naravno da je ispao naivan, ali ovo je zaista prava prevara".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma mislim da je taj Hasic pogrijesio kardinalno,licno ne razumijem takve ljude jer Dinamo je napravio zvijzde sirom svijeta ko je god bio kod njih pogotovo iz Bosne,a taj Hasic je naivan definitivno I izgubit ce I previse!!!
34 15
a.sijak1
Maminji je bog otac na balkanu za fudbalere
33 16

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi