Mamić o odlasku Ajdina Hasića iz Dinama: Radi se o klasičnoj prevari!
Hasić je sada slobodan nogometaš i nalazi se na meti čak i slavnog Real Madrida.

Popularni Maminjo je bio jasan

Mamić o odlasku Ajdina Hasića iz Dinama: Radi se o klasičnoj prevari!

S. Mlaćo

Mnogo bure u proteklim danima donio je u Dinamu juniorski reprezentativac BiH Ajdin Hasić. Naime, Hasić je preko noći odlučio spakovati kofere i napustiti Modre, iako ga mnogi smatraju jednim od najvećih evropski talenata.

U Dinamu se nikako ne mog pomiriti sa odlaskom bh. wunderkinda, a mediji u Hrvatskoj ističu da je Dinamo želio Hasiću ponuiti novi ugovor, a da bi ga potpisao prvo je trebao raskinuti stari, stipendijski, koji je važio do januara 2021. godine.

To se na kraju nije desilo te je Hasić sada slobodan u potrazi za novim klubom. Cijeli ovaj slučaj prokomentarisao je i Zdravko Mamić. Jasno je kazao je ko je krivac.

“Da sam ja bio u klubu, to se ne bi dogodilo! To je krimen Dinama, ispao je naivan. Dali smo Hasiću u ruke raskid starog ugovora i prijedlog novog. Naime, da se potpiše novi, trebalo je raskinuti stari. Da bi oba stupila na snagu, morali su potpisati njegovi roditelji jer je riječ o maloljetniku. Netko je iz kluba to dao na potpis, a dječak, njegovi roditelji i njihovi savjetodavci to su iskoristili. No vrlo će se lako dokazati da se radi o klasičnoj prevari”, kazao je popularni Maminjo za Sportske novosti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Top Komentari

Mr.Balboa
Oslobodio ga sud u Sarajevu a on pobjegao u Hercegovinu dole gdje su najvece ustase ccccc,e to ti se zove kada covjek ne voli Bosnu!!!
5 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi