Mamić napušta Maksimir, zna se i gdje ide?
EPA

Vraća se trenerskom poslu

Mamić napušta Maksimir, zna se i gdje ide?

Mediji u Hrvatskoj pišu kako bi Zoran Mamić uskoro mogao napustiti Maksimir.

Mlađi Mamić danas u Dinamu obnaša funkciju sportskog direktora, međutim namjerava se vratiti trenerskoj karijeri koja mu je bila iznimno uspješna i već ima nekoliko opcija.

Maksimirskim hodnicima provlači se priča da će Mamić otići čim se otvore 'fudbalske granice', a Sportske novosti doznaju da će karijeru nastaviti u arapskom svijetu, odakle ima ponude Al Ahlija iz Dubaija, Al Wahde i Al Jazire iz Abu Dhabija.

Do prije nekoliko mjeseci Mamić se dovodio u vezu i sa mjestom u reprezentaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali taj posao je propao nakon što mu je, navodno, nuđen ugovor samo na šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri Mamić je vodio Al-Ain s kojim je osvojo prvenstvo UAE-a, a trenirao je još Dinamo, Hilal i Rijad Al-Nasr.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

COVID19
Došao, syebao, otisao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi