Mamić nepoželjan u Širokom: Navijači ga ne žele u klubu
Zdravko Mamić je ovog ljeta u Hrvatskoj osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog pronevjere novca u Dinamu. Dan prije presude je pobjegao u BiH čiji je također državljanin. U Hrvatsku nema namjeru da se vraća

Navodno bi trebao preuzeti tim sa Pecare

Mamić nepoželjan u Širokom: Navijači ga ne žele u klubu

M. Šljivak

Zdravko Mamić nepoželjen je među navijačima NK Široki Brijeg.

Pojedini mediji u BiH danas su objavili kako će u narednoj godini Mamić postati prvi čovjek tima sa Pecare, ali je navijačka grupa Škripari su jasno protiv ulaska nekadašnjeg čelnika Dinama u klub.

Na Facebooku su prethodnih dana Mamića proglasili mešetarom i ne žele ga vidjeti blizu svog tima.

"Sramotite nas spuštanjem glave, dopuštajući u proteklom razdoblju da igrate kako netko drugi želi, kako i u kojem trenutku nekom odgovara. Sramotite nas jer ste u zadnje vrijeme dopustili raznoraznim "mešetarima" da se smucaju oko kluba. Sramotite nas sa katastrofalnom transfer politikom za koju nitko ne odgovara. Sramotite nas jer se ne borite za ideale za koje bi trebali. Sramotite nas ne odlaskom na turnir u Vukovar. A bome sramotite nas i sa objavama na vašim službenim facebook stranicama i slikama koje ne dolikuju NK Širokom Brijeg-u. Široki će uvijek ostati drugačiji od svih, mi hoćemo, pitanje je gdje ste Vi u svemu tome???

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mamić je navodno najzaslužniji što je klupu Širokog preuzeto Goce Sedloski, a kod rukovodstva kluba je rado viđen gost na utakmicama.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Svih 13 navijača Širokog protiv Mamića? Ili ima neki suzdržan?
27 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi