Mamić o Gojaku: Došao sam u Sarajevo, isplatio njega i Olimpik
Gojak je sada standardan u Dinamu, pruža veoma dobre partije, pa je jasno da je Mamić napravio sjajan posao

Maminjo se pojavio na Simposaru

Mamić o Gojaku: Došao sam u Sarajevo, isplatio njega i Olimpik

S. Mlaćo

Zdravko Mamić je bio jedna od glavnih faca na Simposaru.

Doživio je velike ovacije, te istakao da da ga svugdje cijene osim u njegovoj Hrvatskoj.

U razgovori za Jutarnji list dotakao se i novopočenog A reprezentativca naše zemlje Amera Gojaka koji je iz Olimpika stigao u Dinamo 2015. godine.

"Amer Gojak je sad reprezentativac BiH zahvaljujući igrama u Dinamu. A Gojak nikad ne bi bio u Maksimiru da nisam otišao po njega u Sarajevo, isplatio i njega i njegov klub Olimpik, prepoznao prije svih da bi mogao biti klasa. Ti uspjesi svih mojih igrača, od Luke Modrića do njih 14 u finalu SP-a, do rapsodije Dinama, to je ono što me drži i znam da sam radio što treba i da sam nepravedno osuđen", kazao je Mamić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gojak je do sada nastupao za kadetsku, juniorsku i mladu reprezentaciju BiH, a debi se seniorsku selekiju vjerovatno će upisati protiv Austrije ili Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi