Mamić otvoreno prozivao Bjelicu: Destabilizira klub, radi na svom marketingu!

Burno je u 1.HNL

Mamić otvoreno prozivao Bjelicu: Destabilizira klub, radi na svom marketingu!

S. Mlaćo

Zoran Mamić je otvoreno prozvao nekadašnjeg trenera Dinama Nenada Bjelicu koji je nedavno preuzeo Osijek.

Sigurno će Bjelica pokušati da pomrsi planove Modrima, a Mamić je u razgovoru za Sportske novosti kazao da Bjelica pokušava da destabilizuje slavčionicu Dinama.

Na pitanje da mu smeta veza igrača sa Bjelicom?

"I da i ne. Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bi čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije", kazao je Mamić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Da li to znači da destabilizira Dinamo?

"Siguran sam. Jer on je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fair prema tim dečkima. Recimo, postoji neki navijač, huligan koji je reći: “Glupane, što to radiš sa suparničkim trenerom?” To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljut na Nenu i možda sad ja zato što se Dilaver čuje s njim, ili Ademi, Moro... ja ga neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Otpuštanje Bijelice je najveća greška u povijesti GNK Dinamo. Da su doveli Vahu ili Keka opet to nebi bilo isto jer je problem Dinama taj što ima na raspolaganju 50 igrača od kojih svih 50 misli da zaslužuje mjesto u prvih 11 a Bjelica je to jedini mogao kontrolirati i balansirati.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti