Mamić: Partije Hodžića govore da se radi o pravom napadaču

Oduševljen bh. fudbalerom

Mamić: Partije Hodžića govore da se radi o pravom napadaču

Zdravko Mamić oduševljen je bh. fudbalerom Arminom Hodžićem, koji je jučerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv norveškog Odda bio dvostruki strijelac.      

Prema riječima prvog čovjeka zagrebačkog kluba Hodžić je dokazao da ga Liverpool svojevremeno nije bez razloga kupio, a riječi hvale upućene su i na račun Amera Gojaka. 

"Hodžić, Fiolić i Gojak iskazuju veliki talenat i pozitivno su iznenađenje. Gojak je iznimno tjelesno moćan, brz s odličnim pregledom igre, te iznimno pravovremenim startovima. Armin Hodžić dugo je bio povrijeđen, ali ono što je dosad pokazao zaista nagovještava da se radi o pravom napadaču, te da ga svojevremeno Liverpool nije bez razloga kupio", kazao je Mamić.

Na mlade bosanskohercegovačke fudbalere osvrnuo se i Ognjen Vukojević, koji smatra da će postati vrhunski igrači. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Dečki su odlični, sad se trebaju samo pravilno razvijati i postat će vrhunski igrači", smatra iskusni Vukojević.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.