Mamićeva nikada kraća, ali jasna poruka nakon novog uspjeha Dinama

Mamićeva nikada kraća, ali jasna poruka nakon novog uspjeha Dinama

Samir Mlaćo
Dinamo je sinoć napravio novi veliki uspjeh.

Modri su savladali West Ham u Engleskoj 1:0 te izborili plasman u nokaut fazu Evropske lige. Zaradili su oko 1,7 miliona eura, a meč je naravno pratio i Zdravko Mamić.

Mamić je najtraženiji hrvatski bjegunac i trenutno je u našoj zemlji.

Popularni Maminjo je aktivan na društvenim mrežama i uvijek isprati i na svojoj facebook stranici uspjehe Dinama.

Sada je 'postavio' samo rezultat i emotikon koji 'ušutkava'.

Jasna je to poruka onima koji su proteklih dana mnogo kritikovali igre Dinama, posebno nakon poraza od najvećeg rivala Hajduka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Smatrali da su da je Dinamovoj vladavini došao kraj, no Modri su sinoć odigrali sjajno i sigurno će im ova pobjeda mnogo značiti i za nastavak sezone u 1. HNL.

🤫 💙 🏆

Posted by Zdravko Mamić on Thursday, December 9, 2021
Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi