Mancester City odigrao "pod ručnom" i ostvario pobjedu na Molineuxu
FOTO: EPA

Savladali Wolverhampton

Mancester City odigrao "pod ručnom" i ostvario pobjedu na Molineuxu

E. Oštraković

Nogometaši Manchester Cityja ostvarili su pobjedu na gostovanju kod Wolverhamptona sa 1:3 u okviru 2. kola Premiershipa.

Gosti su na ovom susretu bili blagi favoriti, ali su pobjedu ostvarili dosta lakše od očekivanog.

Prvi gol viđen je u 20. minuti. Kevin de Bruyne je prvo iznudio jedanaestrac, a zatim je preuzeo odgovornost i postigao gol za 0:1.

Dvanaest minuta kasnije bilo je 0:2. Sjajna akcija gostiju, a gol je na kraju na asistenciju Sterlinga postigao Foden.

Sve što je Wolverhampton uspio uraditi jeste postići jedan gol i to u 78. minuti preko Raula Jimeneza, ali do poravnanja nisu mogli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bukvalno iz posljednjeg udarca Gabriel Jesus je uz dosta sreće postigao gol za 1:3, te je tako ovjerio pobjedu svoje ekipe.

Wolvesu je ovo bila druga utakmica ove sezone, te prvi upisani poraz, dok je za Manchester City ovo bio prvi susret u ovoj sezoni, te su upisali pobjedu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hakkinen
Treba tebi Lyon opet poslati da te razmontira. Klub koji vrijedi garantujem u pola manje nego tvoj " naftaški" arapski
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi