5

Komentari (5)

rime_
‘ali nikako ne mogu da ostvare korak naprijed i na evropskoj scenic’ Hahahahah Ljudi igrali finale prosle godine.
MaDaj
2011 u Europa ligi ispali od Dinama iz Kijeva, ja mislim u osmini … u 2021 deset godina kasnije u finalu lige šampiona … po svemu sudeći Gospon’ novinar ne razumije šta znaci “korak naprijed”
Bhf
Doci do cilja a ne proci kroz isti se ne racuna.Moras osvojiti da bi se brojalo.To sto su dosli do finala se nigdje ne pise u historiju.A nece bogami jos dugo opet doci ni do finala.Jos koju milijardu da potrose pa onda.
MaDaj
Sine pogrešno si shvatio komentar, on se tiče izraza korištenog u članku…. Napraviti korak naprijed nije isto so i napraviti poslednji korak (pobijediti LS)… recimo u slučaju da neki od naših timova udje u grupnu fazu evropskog takmičenja to bi bio “korak naprijed” za nas fudbal bez obzira dali taj tim pobijedio takmičenja ili izgubio svaku utakmicu, shvataš?
Brazuka
Zašto ne radite domaće vijesti više?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.