20

Komentari (20)

Convict
Svaka cast za Zvijezdu.
user1571956549
Op op vec je 2-1 za CITY AHAHAHAHAHAHAAH DERI ZVEZDICE HAHAHHAAHAHA
xX_Bosnian_Bull_Xx
Bravo za zvezdu, ovih sto prave mrznju i nastavljaju jevrejsku mrznju su smijesni! Nikakvi vi bosanci niste, pogotovo ne pravite se neki srbi! Hahahaha
xX_Bosnian_Bull_Xx
“Mesija” Menahem Mendel Šneerson (1902 – 1994), njegov rođendan je proglašen Danom obrazovanja u SAD: “Mi ćemo usmeriti glavnu oštricu borbe protiv Slovena, Sloveni su najnemilosrdniji narod na svetu.” Oni su neposlušni zbog svojih psihičkih i mentalnih sposobnosti u koje su usidrene mnoge generacije predaka, zbog gena... koji se ne mogu promijeniti... ovo sjeme treba likvidirati i prije svega značajno smanjiti... Želimo svi slovenski narodi se dijele ... na male oslabljene zemlje sa obostrano pokidanim vezama ... Pokušaćemo da posvađamo ove zemlje međusobno i uvučemo ih u međusobne ratove s ciljem međusobnog uništenja ... U tim ratovima će slovenska stoka sami sebe oslabe, a mi, glavni pokretači haosa, postajemo jači... (Novine, Slavjanin, Vologda, 1994) Evo ko pusi kome, nastavljaj to jevrejsko i jos za bonus im pupusi! Haha nemas pojma ti
xX_Bosnian_Bull_Xx
+ izdaje sam samo od bosanaca dozivio, ti meni da pricas o izdaji haha smijesan si!
HamzaVojvoda
Bravo bosnian bull bravooooo. Bas tako udar je.na slovene al bosnjo misli da je turcin izgleda
xX_Bosnian_Bull_Xx
E srbine, srbo.. zna Bosanac da je Bosanac a Bosanac zna da je iz Balkana! To vas tako uce, oni iz visoki pozicija sto se zovu politicari, a njih upravljaju jevreji! Bosanci ne vole jevreje, to se cak u sportu vido, svejedno u kojem sportu igraju protiv jevreja, tenzije su potpuno drugaciji! Bosanci ne mrze srbe, jer ih neko uci da ste iz palestine jer je Isus tamo rodjen ili da ste grci jer su doveli Hristcanstvo u evropu ili da ste rimljani jer su doveli hristcanstvo silom na balkan! Bosanci srbe ne vole jer su napadnuti od srba, jer su srbima dali tu mrznju politicari sto su sa jevrejima! Mi normalni ljudi se trebamo probuditi i istinu priznati i druge uciti da ne upadaju u mrznju jer drugih stvaraju tu mrznju!
user1571956549
Kao sto rekoh vec je 1-1 turbo city ahahahaha joj al ce ih poderati hahahahaha
saju701
Znaci golman ih izvadio u prvom jedno 7-8 puta ali i ti sutevi su bili po sred gola tako da ima tu jos da se igra a igraci Zvezde se rukuju vec kao da je mec zavrsen.Tako da ne zasluzeno vode 1 poluvrijeme.
user1571956549
Tek sad ce ih razguliti city hahaha
Sektor10
Pa? Siti vredi 1.2 milijarde, Zvezda 75 miliona, sta je cudno ako ih "razguzi".? Od otcepljenja BIH ni jedan klub do ove godine nije igrao grupe Evro takmice ja, vi poslednji treba nesto nekome da solite.
user1571956549
E cujj ma nemoj ki reci hahahaha nabijem na ku rcinu I tebe I zvezdu hahahahah
user7111
Otcjepim ti gospoju mamu. Nije se Bosna cjepala kretencino raspala.
Patrice77
@Sektor10 Upravu si 100 posto.. mene sramota kad citam ove komentare. Bosnjak sam. Suvisno je bilo sta komentarisati..
user1571956549
Patrice 77 vire ti noge iz njegove guzice
Patrice77
@user1571956549 Cije guzice bolan, nemam pametnija posla nego da se uvlacim nekim tamo Srbima. Pricam realno stanje, najgori smo, nas najveci uspjeh je srpsko-hrvatski neuspjeh. Sramota me vasih komentara. Ne navijam ni za Zvezdu, ni Srbiju, ni Hrvatsku ali ne slavim njihov neuspjeh. Reprezentacija nam strepi protiv Lihtestajna u sudijskoj nadoknadi, klubovi komedija, gube od Maltezana, Gruzijaca, liga jedna od najgorih u evropi. Ja ako nemam pravo da kazem ista Zvezdi, ne znaci da im se uvlacim u guzicu.
Alenizmostara
Stadion je eksplodirao, nebo se otvorilo... Kraj: 5:1 za City.
Starigrad01
Uvaliće im Sity 3,4 komada u drugom poluvremenu
HamzaVojvoda
Ma nema problema kolko bi vasim uvalili? Jeno 20 komada minimala al kad prodjete silne gruzijce farsane i ostale sile za tvoj pisljivi bh fudbal
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.