Manchester City donio odluku o Pepu Guardioli

Ima povjerenje

Manchester City donio odluku o Pepu Guardioli

Edmir Škorić

Pep Guardiola je javno priznao da je odustao od trke za naslov prvaka Engleske, a bilo je glasina da bi mogao napustiti Etihad.

Ostalo je još cijelih 19 kola do kraja sezone, no Liverpoolovih +14 djeluje nedostižno za City, a tako misli i Guardiola, koji je priznao da je trka gotova i da njegov tim više ne može do prve pozicije.

Iz Cityja su se oglasili i rekli su da podržavaju Pepa bez obzira što ova sezona nije išla onako kako su svi očekivali.

"Pep ostaje i to uopće nije upitno niti je ikad bilo tema nekih razgovora. Otići će kad klub bude dovoljno jak da može preživjeti takvu promjenu bez većih problema. Dotad će biti trener, a i sam je rekao da ne namjerava otići", rekao je izvršni direktor kluba Ferran Soriano.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pep je od 2016. godine trener Cityja s kojim je osvojio dvije titule, dva liga kupa i FA Cup. Liga prvaka ostaje najveća želja čelnika Cityja, pa je izvjesno da će se sada okrenuti tom cilju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragnarrsonn
****y united, dabogda nikad vise nista ne osvojili s ovim gmazom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi