Guardiola kuca na vrata Barcelone
FOTO: EPA

Ima posebnu želju

Guardiola kuca na vrata Barcelone

H. Zilić

Pep Gaurdiola bi mogao napraviti zanimljiv potez.

Kako prenosi "El Nacional", Guardiola u Manchester Cityu želi 17-godišnje čudo iz Barcelone, Gavija, koji već prerasta u ključnog igrača Katalonaca, a Luis Enriqe mu je dao priliku na završnici Lige Nacija da debituje i za reprezentaciju Španije.

Gavi je jedan od najvećih svjetskih talenata i već kao maloljetan pokazuje da je riječ o ozbiljnom igraču koji će obilježiti budućnost svjetskog fudbala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Barceloni bi svakako novac od Citya fino došao u trenutnoj situaciji u kakvoj se nalazi gigant uz Katalunje, ali u rosteru Barcelone je dosta mladih igrača na kojima će Xavi graditi budućnost, pa bi eventualna prodaja Gavija sve zakomplikovala.

Sigurno da je ovo mač sa dvije oštrice, a u Barceloni moraju dobro razmisliti šta i kako, posebno kada dođe zvanična ponuda od strane tima sa Etihada.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ocelot
Nadam se da ga Xavi nece pustiti uvjeren sam da ce Guardiola napravit od njega odlicnog igraca ali nadam se moze i Xavi to uraditi za buducnost Barse
4 0
Sanska_Prangija
Da je 142 bilo bi za razmisliti.. Ali 40 miliona danas u fudbalu nisu vise onih 40miliona od prije desetak godina.. Ako su za dembelea platili 120 ili koliko vec, onda je ovaj mali najmanje toliko vrijedan, jer jeste buducnost spanskog fudbala..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi