City i Guardiola spremaju najveći transfer u historiji engleskog fudbala

Bomba sa Ostrva

City i Guardiola spremaju najveći transfer u historiji engleskog fudbala

H. Zilić

Manchester City i Pep Guardiola spremaju novi spektakularan transfer.

Prema pisanjima ostrvskih medija, Građani su spremni na ljeto Aston Villi platiti čak 120 miliona funti za Jacka Grealisha, čime bi postao ubjedljivo najskuplji engleski fudbaler u historiji, a na tu cifru bi dodatno bili uračunati i bonusi.

Tim iz Birminghama je ranije izdao saopštenje u kojem su naveli da Grealisha neće pustiti ispod 100 miliona funti, ali izgleda da to Cityu neće biti problem, nego će i dodatno počastiti Villu.

Grealish je bio velika želja Uniteda, ali tim sa Old Trafforda je navodno spreman ponuditi "samo" 70 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City osim što sprema najveći transfer u historiji engleskog fudbala, dodatno je "bocnuo" i gradske rivale.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime_
Ovi transferi i igraci poput njega su za United. City kupuje pametno i ciljano. ss.ba i dalje pokusava sa spekulacijama da zasjeni najbolji fudbal koji igra City.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi