4

Komentari (4)

rime_
Ovi transferi i igraci poput njega su za United. City kupuje pametno i ciljano. ss.ba i dalje pokusava sa spekulacijama da zasjeni najbolji fudbal koji igra City.
NKZ1922
Od kojih farmera planirate ove ispast ove godine?
MaDaj
@NKZ1922 Nigdje veze... covijek je napisao 100% istinu... city trosi i kupuje ali nikad ne baca ovoliku lovu na nekog meh igraca... Najveci transfer ikada im je de broyne 68 mil, sve ostalo je ispod 60. dok recimo united i sad drzi najveca 3 transfera, pogba, 94.5, maguire 78.3, Lukaku, 76.23... Dakle istina je city kupuje pametno, dok united kupuje "Zvijezde"..... I za kraj ne razumijem zasto bih city lupao za ovim grealishom, za te ebene pare mogu kupiti 2 igraca koja ce se uklopiti u njihov sistem :D :D :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.