Kylian Mbappe prognozirao pobjednika utakmice Manchester City - Inter

Da li će pogoditi?

Kylian Mbappe prognozirao pobjednika utakmice Manchester City - Inter

E. Ganibegović

Zavjesa na Ligu prvaka što se tiče ove sezone bit će spuštena za nekoliko dana, a svoju prognozu finala dao je i ofanzivac PSG-a, Kylian Mbappe.

Još jedna uzbudljiva sezona Lige prvaka je iza nas, a završit će se finalnom utakmicom koju će u Turskoj igrati Manchester City i Inter.

Finalna utakmica na rasporedu je u Istanbulu 10. juna, a svoju prognozu dao je i fudbaler PSG-a, Kylian Mbappe.

On sa svojim timom nikako ne uspijeva da osvoji ovo takmičenje. Blizu je bio 2020. godine, no Bayern je na kraju bio bolji u finalu.

U prethodne dvije sezone osmina finala je bila granica za PSG, a izbacivali su ih prvo Real Madrid, pa Bayern.

Što se tiče samog finala, Kylian Mbappe vjeruje Manchester Cityju. Engleski prvak svakako je favorit u ovoj utakmici, te Francuz smatra da će Građani podići trofej.

Oglasi

"Bit će to senzacionalna utakmica, gledat ću je. Mislim da će Manchester City pobijediti", rekao je Kylian Mbappe, koji trenutno prati VN Španije.

Inače, Mbappe je s PSG-om osvojio novu titulu prvaka Francuske, a prije nekoliko dana je na svečanoj ceremoniji dobio nagradu za najbolje igrača sezone.

Osmjeha na njegovom licu nije bilo, a jasno je i zašto. Njegov saigrač Sergio Rico doživio je dan prije tešku nesreću kada je pao s konja, te se nalazi u induciranoj komi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nesreća se desila dok je Rico bio na jahanju u Huelvi kada je konj na kojem je bio golman PSG-a postao nervozan zbog drugog konja koji je naišao. Rico je pao, a zatim ga je konj udario u glavu zbog čega je odmah izgubio svijest.

Helikopterom je prebačen u bolnicu i zbog povreda na glavi odlučeno je da ga ljekari stave u induciranu komu, ali jasno je da situacija nije nimalo bezazlena.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NoSikiriky
Eis sad...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti