13

Komentari (13)

E.Car
Uopšte im nije bitna utakmica da bi zapeli za pobjedu. City je ovo skoro pa osvojio okrenuli su se LP i to je jedino objašnjenje.
Pornicar
Kakav je ovo kriminal za kladionice, ubili Boga u njima, igrač više i 1-2, hahahahahaha, cirkus!
rime_
Zasluzena pobjeda Leedsa
memara86
Udarci prema golu 29 - 2.
Robijasi_It
Usle u mrezu 1-2 i 0-3 bodovi
Eno30
Bravo za Leeds
brutal_bandal
Mrs Man City osvaja titulu
Adi1
Nikad se ne zna sta se moze desitii jos 8 kola ostaje.... United ako dobije 2 zaostale utakmice moze da bude svasta....
Haroni
Šta je mangupe, vidiš da pare nemogu uvijek kupit sve. Još vam je sudija štimo ko Gigović Borcu. Leeds srcem igra, jednom navijač uvijek navijač!
Adi1
City ce mozda i osvojiti ligu ali da nije para ne bi oni bili u top 5 u ovoj utakmice je pokazano da se pare ne mogu uvjek kupiti..
MaDaj
hahah da nije ovo da nije ono, da messi nije poceo igrati fubal kao mali bio bi zubar, da se hitler nije rodio nebi bilo drugog svijetskog, da tvoj stari nije kresno' tvoju staru nebi bilo tebe :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.