Manchester City pobijedio konkurenciju, Torres stiže na Etihad?

Navodno je transfer jako blizu realizacije

Manchester City pobijedio konkurenciju, Torres stiže na Etihad?

Nekoliko medija, u Španiji i Engleskoj, tvrde da je Manchester City na korak od realizacije transfera Ferrana Torresa iz Valencije.

To bi trebalo značiti da su Građani pobijedili žestoku konkurenciju, u obliku Juventusa i Liverpoola, koji su također bili zainteresovani za mladog krilnog fudbalera.

Cadena Cope tvrdi da je posao skoro završen i to za 25 miliona eura za potpis, te dodatnih 12 miliona eura kroz različite bonuse.

20-godišnji Torres je produkt Valencijinog omladinskog pogona, a pažnju na sebe je skrenuo sjajnim igrama u minuloj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Odigrao je Torres u sezoni 2019/2020 ukupno 44 utakmice za Valenciju, postigao šest golova i upisao osam asistencija.

Inače, riječ je o igraču koji primarno igra na desnom krilu, ali mu nije strano ni pokrivanje druge strane.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti