Manchester City poslao prvu ponudu za Messija: 150 miliona eura i dvojica igrača

Čekaju odgovor Barce

Manchester City poslao prvu ponudu za Messija: 150 miliona eura i dvojica igrača

E. Čaušević

Španski mediji pišu večeras da je Manchester City obavio prve pregovore s Barcelonom oko Lionela Messija.

Zbog lošeg odnosa s čelnicima kluba Messi je jučer zatražio odlazak s Camp Noua što je šokiralo navijače Barcelone. Cijelu dosadašnju karijeru proveo je u Barceloni, ali čini se da je tome došao kraj.

Messi se sada uveliko povezuje s Manchester Cityjem koji je pokazao veliku želju da ga dovede u svoje redove. Jedini problem je što je Messijeva otkupna klauzula 700 miliona eura, ali čini se da je Josep Maria Bartomeu spreman da pregovara oko Messijeve cijene.

Engleski mediji objavili su večeras da je City održao prve pregovore s Barcelonom, te da im je poslao ponudu za Messija i sada čekaju odgovor katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno. City je spreman da plati za Messija oko 150 miliona eura, te da u suprotnom pravcu pošalju dvojicu igrača, a to su Eric Garcia i Angelino.

Bit će zanimljivo vidjeti šta će odlučili čelnici Barcelone koji su se i večeras sastali u klupskim prostorijama, a naravno glavna tema je upravo odlazak Messija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Ja bih volio da ostaneš, ti si legenda kluba. Zadužio si Barçu uveliko. Ti si veći od Bartomeua. Šteta bi bila sa odeš. Ne u plačenički klub kakav je Man. City. Nadam se da ćeš ostati. Grande LEO!
5 9
tuanzebe
De bruyne i 150 miliona i onda ću da razmislim da li prihvaćam
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi