Mario Gomez otkrio gdje nastavlja karijeru?

Nijemac između Fiorentine i Bešiktaša

Mario Gomez otkrio gdje nastavlja karijeru?

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Mario Gomez ima iza sebe sjajnu sezonu u Bešiktašu.

Bešiktaš je stigao do titule prvaka Turske, a Gomez je bio najbolji strijelac sa 26 golova. Njemački fudbaler sezonu u Turskoj prveo je na posudbi iz Fiorentine, ali postoji mogućnost da se ponovo vrati u Bešiktaš.

Naime, turski klub je spreman da otkupi njegov ugovor od Fiorentine, ali je njemački fudbaler izjavio da se i on pita što se tiče mogućeg transfera u Tursku.

"Istina je da Fiorentina i Bešiktaš pregovaraju, ali se pitam i ja. Ukoliko se uspijem dogovoriti sa čelnicima kluba ostat ću u Turskoj. Pregovori su tek počeli i još uvijek ne znam šta će biti na kraju. Nadam se da će za nekoliko dana biti sve riješeno", rekao je Gomez.

On je dodao da su se klubovi ranije izjasnili oko visine obeštećenja, ali da pregovori još uvijek nisu gotovi jer se on treba sa čelnicima kluba dogovoriti oko ugovora.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Nisam bio siguran na početku sezone o odlasku u Bešiktaš, ali se ispostavilo da je to pravi potez za mene. Igrao sam finale Lige prvaka i Svjetskog prvenstva, ali nikada nisam osjetio toliko emocija kao u Bešiktašu ovih posljednjih nekoliko utakmica", dodao je njemački fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti