City minimalno protiv Sheffielda za ostanak na vrhu Premiershipa

Trijumf Građana

City minimalno protiv Sheffielda za ostanak na vrhu Premiershipa

M. Šljivak

Manchester City pobijedio je Sheffield United sa 1:0 i ostat će na vrhu Premiershipa.

Dominirao je tim Pepa Guardiole od prve minute meča. Zabili su za 1:0 već u devetoj preko Gabriela Jesusa i niko nije ni slutio da će ovo biti jedini gol na utakmici.

Promašili su Građani dosta šansi. Sheffield sa druge strane nije bio prijetnja sve do samog finiša kada su gosti nešto ozbiljnije napali, imali su jedan dobar šut, ali ostalo 1:0.

Interesantno je da Pep Guardiola u ovo meču napravio samo jednu izmjenu i to u 90. minuti kada je Rodri zamijenio Torresa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, na klupi je ostavio Raheema Sterlinga,  Mahreza, Cancela, koje je očigledno odluči odmoriti u ovom meč.

U preostale dvije utakmice WBA i Fulham su odigrali meč bez pobjednika (2:2), a Crystal Palace je savladao Wolverhampton sa 1:0.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUN
@Mele ne zaboravi da je Mancester uvijek bio crven i da ce takav i ostati...
0 1
Mele
Tu vam je i mjesto, ostanite tako do kraja. titula ide u plavi Manchester ne u crveni.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi