Manchester City spremio zanimljivu ponudu za Semeda

Žele igrača Barcelone

Manchester City spremio zanimljivu ponudu za Semeda

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Nelson Semedo na kraju ove sezone mogao bi napustiti Barcelonu.

Već neko vrijeme špekuliše se o tome da katalonski klub želi prodati Semeda ili ga uključiti u transfer Lautara Martineza ili Neymara. Semedo je u Barceloni pružio nekoliko dobrih partija, te je za navijače iznenađenje što ga klub želi prodati.

U prethodnih nekoliko dana najviše se piše o tome da je interes za Semeda pokazao Manchester City, te da su spremili zanimljivu ponudu za Barcelonu.

Katalonski Sport piše da će Ciry ponuditi Joaa Cancela u zamjenu za Semeda, te određenu sumu novca. U Barceloni s druge strane žele 45 miliona eura bez Cancela i bit će zanimljivo vidjeti da li će klubovi uspjeti pronaći zajednički jezik.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Semedo je u Barcelonu stigao iz Benfice na ljeto 2017. godine za 35 miliona eura. U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 29 utakmica i upisao je pet asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi